Next week.

Hej i stugan.
 
I denna stund letar jag passande musik att lägga till i mingellistan. Behöver musik för ca 2h till.
Både mingellistan och festlistan må jag säga innehåller väldigt bra musik. En bra mix för alla typer och åldrar.
 
Idag träffade jag en otroligt trevlig kvinna på ett kontor här i stan. Vi pratade säkert en timma och vi i stort sett fortsatte varandras meningar. Vi pratade om livet och vad som är viktigt för en. När jag gick därifrån hade jag en skön känsla i kroppen och insåg att jag har verkligen hittat mig själv de senaste åren. Vad jag tycker är viktigt i livet, vad jag prioriterar och mår bra av. Och hur viktigt det är att kunna solla bort det negativa och bara göra det man tycker om. Resten behöver man inte, 
 
Tog en lång promenad hem, gick via en café och köpte med mig en grillad toast och en latte, satt mig i soffan och bara va. Kom på mig själv att nu är det inte "några veckor bort.." utan NÄSTA vecka. När jag insåg det kom nerverna igång. 
 
Svärmor ringde i morse och frågade hur det kändes med allting. Ja.. Gud.. det känns helt fantastiskt sa jag. Det gör det verkligen. Jag är så lycklig. Jag är så kär. Herregud vad jag älskar den där mannen som jag ska förklara min kärlek för nästa vecka. Han är så fin och han får mig att inse vad livet handlar om. Kärlek, glädje, trygghet. Värme, skratt, öppenhet. 
 
Ända sedan det blev seriöst mellan oss har jag varit väldigt noga med att säga hur jag tycker och känner. Om något inte känns helt hundra har jag sagt det. Att både kunna ge ris och ros till varandra tror jag är väldigt viktigt. För att må så bra som möjligt och undvika onödiga konflikter.
 
Vad som också är väldigt viktigt för mig är att det ska vara rättvist. Speciellt när det kommer till familjer. Vi ska inte bara ty oss till min familj eller bara till hans familj. Det ska vara lika, för vi är ju trots allt två i denna relationen. Båda vi har toppenfamiljer så att ha möjligheten att vara delar av båda är ju fantastiskt. 
 
 
 
Jag har blivit lite av en filosof på senare dagar men jag gillar det.
 
 
Så till alla nära och kära, vi ses ju nästa vecka!
Det ska bli SÅ kul att ha alla som verkligen betyder något för en på samma ställe för en hel helg.
 
 
Tidigare delade jag med mig av mingellåtlistan,här kommer festmusiken
 
Bröllopsfest

denstoradagen

En blogg om bröllopsplanering inför den största dagen i liivet.

RSS 2.0