Lite tankar..

God Morgon.
Här sitter jag i soffan under mitt täckte medans mannen ligger kvar i sängen och sussar. Morgonpigg tjej, hej.
Jag passar på att bröllopssurfa och fixa. Såsom jag oftast gör när jag är ensammen. Jag kan helt enkelt inte få nog. Det mesta av allt är förberett så långt det går, så det är inte så mycket att göra, men...
Idag gifter sig en tjej jag har bröllopssnackat med på Facebook. Vi har bollat tankar och funderingar med varandra under en längre tid. Grattis till Er.
Det slog mig precis att det är 2 mån och 28 dgr kvar (ej inräknat idag). I mitt sinne så är det lääänge kvar men i verkligheten så är det ju faktiskt väldigt snart. Nu är det semestertider fyllt av aktiviteter och resor, sen är sommaren över och där står vi.......
Jag är iaf väldigt glad att jag äntligen har ordnat med det som jag har skjutit framför mig för många gånger, alltså inköp av skor, underkjol, underkläder etc. Det är för övrigt sjukt svårt att hitta ett par bra brudskor. Har beställt hem i omgång efter omgång men antingen är det dålig passform eller så är de inte sköna. Att skorna är bekväma är nog det viktigaste. Det blev i slutändan ett par "klassiska" brudskor, sånna som inte är speciellt snygga men anpassade att orka bäras en hel dag. Vem ser dem under klänningen ?
Snart så tror jag att de flesta som har tänkt komma på bröllopet har anmält sig, om inte, vänligen gör det a.s.a.p. En månad kvar till slutdatum för anmälan + kuvertavg betalning.
Nu får vi hoppas på lite sol så man inte matchar den vita klänningen på dagen D!
Kram på er.

Hindersprövning

Vi har fått godkänd hindersprövning från Skatteverket. Vilken himla tur att vi inre var släkt med varandra...

Snart klar...

Idag var vi båda lediga så vi passade på att bege oss ut på bröllopsärenden. Vi gick till bröllopsbutiken där jag har köpt allt för min outfit. Känns bra att få experthjälp till sånna inköp. Idag köpte jag underkjolen, skorna och sjalen sen gick vi till en underklädesbutik och beställde en passande bh som kommer först om några veckor.

På tal om bh så blev jag blixtförälskad i underklädesmärket Prima Donna. Har man stora bröst är det enormt svårt att hitta en bh som verkligen håller dem på plats, och det gjorde dem. Jag köpte två st av Prima Donna bara för att dom sitter så galet bra. Prislappen ligger på 799:- men då får man kvalité och slipper köpa nya halvdana hela tiden.

Nu är det bara småfix kvar innan allt är klart. Känns himla skönt och lättande.

Nu kan dagen D komma, men det är ju bara 3,5 mån kvar..

Unicef

Nu var det ett tag sedan det skrevs här. Vi är båda inne i en period av mycket arbete och lite bröllopstänk. Däremot har vi beslutat oss för att avvika något från vad vi tidigare planerat. Istället för den tänkta "present" att placera vid varje gästs bordsplats i festlokalen så valde vi att köpa 120 st doser vaccin mot två olika sjukdomar som många barn i fattigare länder drabbas av. Istället får gästerna ett gåvobevis för detta.

Detta finns att köpa via UNICEF.

denstoradagen

En blogg om bröllopsplanering inför den största dagen i liivet.

RSS 2.0